(VIDEO) Barselona soli rane "svecima"

Autor:

Sport

08.03.2019

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pari Sen Žermen je ove nedelje doživeo ispadanje iz Lige šampiona, koje većina ljubitelja fudbala nije očekivala. Mančester junajted je slavio na "Parku prinčeva" 1:3, dovoljno za prolaz dalje. Nejmar (koji nije nastupio zbog povrede) i drugovi su ponovo doživeli debakl, jer je glavni cilj - pokoriti Evropu. Tu nije kraj mukama "svetaca" pošto je Barselona na svom instagram profilu podsetila na nezaboravno veče, kada su na "Nou Kampu" uspeli da slave 6:1, posle 4:0 u Parizu. Najveći prokret u istoriji fudbala desio se tačno pre dve godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Barselona

Zanimljivo je da je glavni pokretač za preokret bio Nejmar koji sada nastupa za pariski klub, baš kao i njegov zemljak Dani Alves koji je te večeri takođe nastupao za Blaugranu.

Postoji priča, da je Alves želeo da uzme broj 61 kada je iz Juventusa prelazio u PSŽ, ali  nije dobio dozvolu čelnika kluba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading