Alaves i Eibar podelili bodove u baskijskom derbiju - Brašanac i Dmitrović odigrali ceo meč

Autor:

Sport

09.03.2019

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Alavesa i Eibara odigrali su nerešeno 1:1 u okviru 27. kola španske Primere.

Lionel Mesi i Marko Dmitrović

Na stadionu Mendizoroza nije bilo golova u prvom poluvremenu, a mrežu golmana Eibara, Marka Dmitrovića, zatresao je Japanac Takaši Inui u 58. minutu nakon gola iz kontranapada. 

Nije se mnogo čekalo da Eibar stigne do izjednačenja u ovom baskijsom derbiju.  Mark Kardona je u 71. minutu postigao svoj drugi pogodak u sezoni, nakon sjajne asistencije iskusnog Fabijana Oreljane. 


Nekadašnji fudbaler Partizana, Darko Brašanac, odigrao je treći put zaredom svih 90 minuta za ekipu Alavesa, dok je srpski čuvar mreže Marko Dmitrović takođe odigrao ceo meč, za gostujuću ekipu. 

Alaves je ovim nerešenim rezultatom ostao u trci za plasman u Ligu šampiona, pošto posle 27 odigranih kola zauzimaju visoku petu poziciju, sa 41 bodom (Hetafe je četvrti sa bodom više). Sa drue strane Eibar ima 35 bodova, što je u ovom trenutku dovoljno za 10. poziciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading