Milojević: Svaki rekord je lep, nećemo se zaustaviti na ovome!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

10.03.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, posle pobede nad Zemunom (4:0), rekao je da veruje da će njegov tim nastaviti sa dobrim igrama i pobedama kako bi i pojačao rekord u Superligi.

RepublikaFoto: Starsport

- Posle prvog gola smo dominirali i došli do trijumfa. Videli smo Zemun koji želi da igra fudbal, sa atraktivnom formacijom, bio je baš zanimljiv meč... Ubeđen sam da će Zemun ostati superligaš i to kao klub zaslužuje - rekao je Milojević na konferenciji za novinare posle utakmice.



Crveno-beli su 52. put u nizu u Superligi ostali neporaženi i postavili državni rekord, što Milojevića raduje.

- Svaki rekord je lep, nećemo stati na ovome. Ova generacija igra jako dobro, imam veliki fond dobrih fudbalera i nekoliko njih nije ni na klupi. Svi su zaslužili da igraju - rekao je Milojević.

Prema njegovim rečima Marko Marin nije zadobio težu povredu.

- Marin je osetio zadnju ložu, ne bi trebalo da bude problem, bar je tako rekao. Ipak, tako je i sa Boaćijem, pa ima rupturu lože - istakao je strateg crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading