Siniša Mihajlović u borbi protiv vetrenjača!

Autor:

Sport

10.03.2019

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Mihajlović je krajem januara seo na klupu Bolonje u pokušaju da spase klub od ispadanja iz Serije A. Počeo je pobedom protiv Intera u Milanu, ali je u naredna četiri meča njegova ekipa osvojila samo bod. Srpski trener je odlučio da motiviše igrače.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

On im pušta motivacione filmove koji nemaju veze sa fudbalom. Želi na sve načine da ih motiviše kako bi izborili opstanak.

- Dok sam ja bio igrač, sedeli bismo u krugu i igrali karte i tokom nedelje koja prethodi utakmici. Danas svi sede za istim stolom i bulje u telefone i niko ni sa kim ne priča. Komunikacija je osnov i na terenu i van njega - rekao je Mihajlović.

Srpski trener smatra da ova ekipa mora da bude jaka i u porazu.

- Ovaj tim mora da se odupre porazu. da sazri i da se pridigne ako se oklizne tokom utakmice. Biće teških trenutaka u mečevima i moramo da naučimo kako da se sa njima bolje izborimo - istakao je Mihajlović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading