Muslin: Zvezda i Partizan? Ne pamtim ovakvu situaciju u srpskom fudbalu...

Autor: maxbetsport.rs

Sport

10.03.2019

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli su sa Vladanom Milojevićem nanizali 52 utakmice bez poraza, a doskorašnji rekorder Savoljub Muslin smatra da su rekordi tu da bi se rušili. Proslavljeni trener je nedavno završio misiju u Saudijskoj Arabiji, a svakako je kompetentan da prokomentariše trenutnu situaciju u srpskom fudbalu.

RepublikaFoto: Starsport
Slavoljub Muslin

- Podsetili su me na rekord, već sam ga zaboravio. Rekordi i postoje da bi se obarali. Drago mi je, ovi momci su to zaslužili, plasmanom i igrama u Ligi šampiona dokazali da su dobra generacija. Milo mi je zbog njih. Nadam se da će rekord da bude još veći i da će da  bude teško dostižan u budućnosti. Mada, tako se mislilo i za onaj rekord koji je postavila generacija koju sam ja trenirao – rekao je Muslin u emisiji "60 minuta s Vladom i Acom", koja se emituje na radiju MaxBet.

U prvenstvu se za titulu više ne bore večiti rivali, sada su najveći pritivnici Crvena zvezda i Radnički iz Niša.

- Malo sam iznenađen, ali dobra stvar za srpski fudbal da se neko umešao između Zvezde i Partizana. Partizan nema kvalitetan tim u ovoj sezoni, ne pamtim da je razlika u kvalitetu timova večitih rivala ovoliko veliki, logično je da se Radnički ubacio između njih- rekao je Muslin.

Muslin je nedavno rakinuo saradnju sa Al Fejhom.

RepublikaFoto: Tanjug

- Završena je priča u Saudijskoj Arabiji, bio sam tamo četiri meseca, problem je što igrači nisu dobili nijednu platu, raskinuli smo saradnju, odmaram se, videću da li će da bude ponuda- rekao je Slavoljub Muslin.

Fudbalsku planetu je očarao Dušan Tadić. Ono što je pokazao na stadionu "Santjago Bernabeu" je bila prava fudbalska poezija.

- Posle one igre u Madridu Dušan Tadić je fudbaler nedelje. Od početka  sezone je glavni igrač Ajaksa. Mene to ne iznenađuje, bio je naš najproduktivniji igrač naše reprezentacije u kvalifikacijama za SP, od 20 golova učestvovao je u 12, dao je četiri i asistirao kod osam. Pre nego što je počeo da igra kod mene u reprezentaciji, igrao je bočno, na desnoj strani, a ja sam smatrao da treba da igra u sredini. On je pokazao da ima sposobnost da bude vođa, dirigent - rekao je Muslin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading