(FOTO) Biće frke: Navijači Partizana poslali brutalnu poruku pred meč sa Voždovcem!

Autor:

Sport

10.03.2019

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana od 17 časova gostuju ekipi Voždovca u jednom od derbija 26. kola Superlige Srbije. Međutim, mnogobrojne pristalice oba kluba neće moći da prisustvuju utakmici iz bezbednosnih razloga, ali Partizanovci su imali šta da kažu zbog ovakve odluke.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana nezadovoljni!

Fudbalski klub Partizan u saradnji sa MUP-om Republike Srbije, a iz bezbedonosnih razloga, doneo je zajedničku odluku da se kapacitet stadiona FK Voždovac smanji na 1000 mesta, tako da od ukupnog dostupnog kontigenta karata, 300 će biti dodeljeno crno-belima, kako bi podelili svojim navijačima.

Takođe, navijačima FK Voždovac, dodeljeno je 100 karata za navedenu utakmicu.

U saopštenju najvernijih pristalica sa istočne tribine JNA, koji su okupljeni pod zastavom Partizanovaca, stoji da neće biti u mogućnosti da pruže podršku klubu u ovom duelu, jer ih uprava kluba ne želi na ovoj utakmici.

- Kome je u ovoj zemlji interes da stadioni budu prazni i da li poenta sportskih događaja u Srbiji gubi smisao i postaje privilegija isključivo maloj grupi ljudi, pitamo sve one koji su odgovorni za ovakvu odluku- piše u saopštenju Partizanovaca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading