Samo jedna reč iz uprave Partizana posle Mirkovićeve ostavke!

Autor: Sportski žurnal

Sport

11.03.2019

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan još uvek se nije oglasio povodom dešavanja posle poraza od Voždovca, pa tako nema ni potvrde, ni demantija vesti da Zoran Mirković napušta Humsku.

RepublikaFoto: fkpartizan
Zoran Mirković podneo ostavku!

Vicešampion Srbije je zabeležio drugi uzastopni poraz, a odmah nakon utakmice Bata Mirković je u svlačionici saopštio igračima da se njegova misija u Partizanu završava.

U kratkoj izjavi za "Sportski žurnal" generalni direktor Miloš Vazura juče je demantovao da je Zoran Mirković podneo ostavku, jednom reči  "Nije!" ali se čini da je na taj način samo želeo da "kupi vreme" do ponedeljka.

Danas će definitvno neke odluke morati da budu donesene, a izgleda da Uprava FK Partizan želi da ubedi Zorana Mirkovića da promeni odluku i ostane na klupi Partizana, što je potpuno objektivno s obzirom na to što crno-bele za dva dana očekuje važna utakmica u Kruševcu.


Zbog toga treba sačekati konačan ishod razgovora koje će Mirković obaviti sa Upravom, nakon čega ćemo znati ko će Partizan voditi u Kruševcu i hoće li uopšte biti promene na klupi do kraja sezone.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading