Evo kako Mihajlović gradi timski duh u Bolonji!

Autor:

Sport

11.03.2019

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Bolonje, Siniša Mihajlović, otkrio je na koji način gradi timski duh u ekipi i motiviše igrače pred utakmice.

RepublikaFoto: twitter.com/AC Milan
Siniša Mihajlović

Glavna zamerka srpskog stručnjaka za igrače Bolonje bila je nedostatak komunikacije na terenu, što je izuzetno bitno u sportu, ne samo u fudbalu. Uspeo je da pronađe rešenje i za taj problem, te je odlučio da zajedno sa igračima gleda filmove, kako bi ih podstakao da više pričaju.

Siniša Mihajlović je drugi put u karijeri na klupi Bolonje. U prvom mandatu srpski trener je predvodio ekipu u periodu između novembra 2008. i aprila 2009. godine.

- Ne komuniciramo dovoljno na terenu, što je osnovna stvar u fudbalu. Likovi u filmovima susretali su se sa poteškoćama i postajali su jači, što je najbolja poruka igračima - istakao je menadžer Bolonje.

Takođe, jedan od velikih problema u današnje vreme je prekomerna upotreba mobilnih telefona i aktivnost na društvenim mrežama, o čemu je govorio i Mihajlović.


- Kada sam ja igrao fudbal, mi smo sedeli za stolom i igrali karte. Sada svi sede za stolom, gledaju u telefone i niko ni sa kim ne priča - rekao je 50-godišnji stručnjak.

Bolonja je i pored trijumfa u nedelju protiv Kaljarija od 2:0 ostala u zoni ispadanja. Izabranici Siniše Mihajlovića nalaze se na 18. poziciji na tabeli sa 21 bodom, a u narednom kolu će gostovati Torinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading