VOLE KOMNENA, A VEŠALI BI SRBE NA VRBE

Autor:

Sport

12.03.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Dinama na derbiju protiv Rijeke (3:1) ponovo pozivali na likvidaciju Srba iako u timu imaju našeg napadača Andrića

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Bed blu bojsi"

Ludilu hrvatskih šovinista nikad kraja! Još se nije stišala bura nakon sramnog napada Hajdukovih huligana na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu, a iz Lijepe njihove stižu nove sramne provokacije. Ovoga puta u glavnoj ulozi su navijači Dinama iz Zagreba, koji su u više navrata za vreme derbi utakmice 24. kola protiv Rijeke (3:1) pevali stihove kojima pozivaju na ubistvo Srba. Paradoks je veći ukoliko se zna da je napadač "modrih" Srbin - Komnen Andrić (23) i Zagrepčani se kunu da ga vole.

- Šugava Rijeko, smrdljivi grade, pobiću pola tvoje "Armade". Šugava Rijeko, puna si Srba. Ne brini, Rijeko, ima još vrba - skandirali su Bed blu bojsi, njih oko 1.000 na severnoj tribini Maksimira.

Slaba poseta u prestonici Hrvatske, gde se okupilo samo 6.186 ljudi, koji su posmatrali 19. prvenstvenu pobedu Dinama ove sezone, kojom je praktično obezbeđena nova titula, ostala je u senci skandaloznog skandiranja najvatrenijih pristalica "modrih". Zvanični spiker je sa razglasa Maksimira uporno upozoravao BBB da prestanu sa umnobolnom pesmom, ali to ih nije sprečilo. Naprotiv, krenuli su još glasnije da pozivaju na likvidaciju Srba.

Andrić je protiv Rijeke odigrao poslednih pola sata

Komnen Andrić, prvi Srbin u Dinamu od raspada SFRJ, ušao je u igru u 67. minutu, kod rezultata 2:1, umesto Marija Gavranovića (29) i učestvovao sjajnim potezima kod trećeg kola lidera hrvatskog prvenstva samo dva minuta kasnije. Srpski telegraf je pokušao da dobije komentar povodom pomenutog incidenta od nekadašnjeg napadača Intera iz Zaprešića, Belenenseša, OFK Beograda i kragujevačkog Radničkog, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading