Zidan zvanično predstavljen: Napravićemo PROMENE u timu!

Autor:

Sport

11.03.2019

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zinedin Zidan zvanično je predstavljen kao novi trener Real Madrida, a tom prilikom je održao govor u kojem je izneo svoje ambicije za ostatak sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Zidan se tako vratio u "kraljevski klub" nakon osam meseci, a kako kaže spreman je da ponovo ostvaruje velike rezultate sa klubom. 


- Jako sam srećan što sam se vratio kući. To je sada najbitnije. Jedva čekam da sutra počnem s poslom. Napustio sam Real jer mi je bio potreban odmor, momcima je trebala promena nakon što smo sve osvojili. Odlučio sam da se vratim jer me predsednik Florentino Perez nazvao. A budući da previše volim ovaj klub, evo me tu sada. Vraćam se nakon osam meseci - rekao je popularni "Zizu". 

Najavljeno je i da će biti promena za nerednu sezonu, ali da je rano govoriti o tome. Pričaće se tek kada za to dođe vreme.

- Da, napravićemo određene promene za sledeću sezonu, ali o tome neću sada da govorim. O tome ćemo ja i predsednik raspravljati kasnije - zaključio je Zidan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading