Čolo jasno i glasno: Ronaldo je najbolji na svetu!

Autor:

Sport

13.03.2019

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa savladali su Atletiko Madrid sa 3:0 i prošli u četvrtfinale Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dijego "Čolo" Simeone

Junak trijumfa bio je Kristijano Ronaldo koji je postigao het-trik i tako ponovo pokazao da je najbolji onda kada je najvažnije.

Trener Jorgandžija Čolo Simeone smatra da je Portugalac trenutno ispred svih.

- Da budem jasan - nismo ispali jer smo igrali loše, već zato što je Juventus igrao dobro. Kada se to desi, morate da čestitate protivniku. Kristijano Ronaldo je najbolji fudbaler na svetu, tako da on ovako može da odigra u velikim utakmicama, rekao je Simeone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo je ponovo "uništio" Atletiko

Argentinac je prokomentarisao i dešavanja na terenu.

- Juventus je igrao bolje. Morata je imao šansu udarcem glavom, ali nismo mnogo toga drugog stvorili. Oni su nas pritiskali i zatvarali u šesnaesterac, pa smo morali da se branimo. Moram da im čestitam, dobro su napadali i zaslužili pobedu. Igrali su bolje taktički.

Uporedio je i revanš sa prvim mečom u Madridu.

- Juventus je igrao slično kao što smo mi u prvoj utakmici. Mučili smo se i oni su zaslužili da prođu dalje. Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, ali nismo mogli tako da nastavimo u drugom. Nismo mogli da napravimo pravi kontrast, zaključio je Simeone.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading