Kada Jokić "poraste" biće Džordan

Autor:

Sport

13.03.2019

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić je uvek spreman za šalu. Pa je tako još jednom uspeo da intrigira novinare u Americi, rekavši da bi bez razmišljanja pristao da bude Majkl Džordan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Nagetsi su savladali Timbervulvse veoma ubedljivo u noći između utorka i srede rezultatom 133:107.

- Bilo je veoma zabavno igrali. Svi su dodavali, dali smo dosta poena. Igrali smo na pravi način. Bilo je sjajno i uvek uživam u igri kada svi igraju jedan za drugom - kazao je Jokić. 

Denver je pre meča sa Minesotom imao četiri poraza u prethodnih pet utakmica, a problemi su bili viđeni najviše u napadu. U utakmici sa Minesotom imali su čak 40 asistencija, a Nikola je učestvovao sa 18 poena, osam skokova i sedam uspešnih dodavanja. 


Trener ekipe Majkl Maloun je pre meča sa Vulvsima otkrio novinarima da je pitao igrače ko žele da budu, a Jokić je, kao i uvek, imao spreman odgovor. 

- Želim da budem kao Majkl Džordan. Što da ne? Odmah želim da postanem Džordan. To je moj odgovor! - našalio se Nikola. 

Majkl Džordan

Na pitanje da li Denverov uspeh ove sezone ima veze sa tim što su ekipe motivisanije kada igraju protiv njih, srpski centar je rekao: 


- Kada se nalazite među prva tri na tabeli svi jedva čekaju da igraju sa vama, ali ja ne razmišljam previše o tome. 

Jokićev plejmejker Džamal Marej je postao poznat po tome da kada se "zapali" niko ne može da ga zaustavi. Nikola to mišljenje deli. 

- On je lud. Može da postigne mnogo poena u kratkom periodu. To je ono što on radi. Može da pogodi iz svake pozicije - dodao je momak iz Sombora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading