PARTIZAN PROTUTNJAO KROZ KRUŠEVAC

Autor:

Sport

13.03.2019

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da je sastanak Uprave Partizana sa igračima imao uticaj na ekipu, s obzirom da su crno-beli protiv Napretka, u Kupu Srbije slavili 0:4.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Navijači ekipe iz Humske su pružili podršku treneru Zoranu Mirkoviću koji je otišao sa klupe, i u svom obaveštenju za javnost, istakao zahvalnost svakom igraču koji je igrao pod njegovom "rukovodećom palicom".

Fudbaleri su se popularnom Bati, zahvalili na ubedljiv način. Četiri gola, po dva u svakom poluvremenu.

Prvi je mrežu Kruševljana zatresao Zakarić u 31.minutu meča, da bi Pantić sjajnim golom iz slobodnjaka duplirao prednos crno-belih.

Iz prvog dela igre treba izdvojiti i svađu trenera Lazetića i Nemanje Nikolića, a završena je tako što je asistent kod prvog pogotka poslat ranije u svlačionicu.

Kup Srbije: 

Spartak Subotica - Mladost 1:2

Napredak - Partizan 0:4

Radnički Niš - Vojvodina 2:1

U drugom poluvremenu, teži teren za igru, ali to nije omelo najpre Valientea u 65. minutu reši pobednika ovog meča. Zanimljivo je da je samo minut ranije, sudija Zoran Široki, poništio pogodak domaće ekipe zbog ofsajda.

U 67. minutu meča obrukao se strelac prvog gola na meču. Samo mu je ostalo da loptu smesti u skoro ne branjenu mrežu, ali je udarac bio neprecizan.

Konačan rezultat postiže (pogađa) Rikardo na asistenciju Danila Pantića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading