SRBI MANEKENI MOGU DO ČUDA U GRADU MODE

Autor:

Sport

14.03.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inter je osvojio tri pehara Lige šampiona, Ajntraht nijedan. Italijani imaju tri trofeja u Kupu UEFA, Nemci samo onaj iz 1980. Međutim, istorija može pasti u vodu zbog trojice Srba koji će večeras (21.00, RTS 1) klubu iz Frankfurta pokušati da donesu pobedu ili makar remi sa golovima u revanšu osmine finala Lige Evrope i prolaz u narednu fazu.

RepublikaFoto: instagram.com/ukajovic_35
Luka Jović

TRIO FANTASTIKO

U podvig Ajntrahta na pogon Filipa Kostića, Mijata Gaćinovića i Luke Jovića veruje i Dragoslav Stepanović, naš trener sa dugogodišnjim iskustvom u Nemačkoj i gradu na Majni.

- Prošlog petka Ajntraht je proslavio 120 godina postojanja, a svi u gradu očekuju večeras poklon u vidu četvrtfinala Lige Evrope. Ceo grad živi taj san. Kad pogledate imena klubova, razlika je velika, ali teren sve briše, David može da pobedi Golijata. U Frankfurtu momci nikad ne odustaju. Pogledajte samo našeg Kostića, ne znam odakle mu toliko snage. Pritom Mijat pakuje golove kao lud, a Luka je uvek na pravom mestu. Mislim da mogu da naprave još jedno čudo i sruše veliki Inter - ističe Stepanović za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mijat Gaćinović

U INAT BROJKAMA

Osim tradicije, Stepi nero-azurima priznaje i nedavne brojke na međunarodnoj sceni, ali ističe da i one lako pada u vodu. Naime, Inter je dobio poslednjih šest revanša u Evropi posle remija u gostima, a ukupno 15 od 20 takvih utakmica. Kad nisu dali gol u prvom susretu, prošli su dalje u osam od deset navrata, ali Stepanović smatra da je Ajntrahtu sasvim dovoljna činjenica da je prosečno postizao više od dva gola na poslednja tri gostovanja.

- Ovaj Ajntraht je jak, sve što odbrana propusti napad nadomesti. On ne mora da pobedi, za razliku od Intera, već da postigne isto ili više golova, a u tome su eksperti - jasan je Stepanović.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Kostić

Na Milano juriša 20.000 Nemaca!

Dragoslav Stepanović očekuje da će Ajntraht večeras na stadionu "Đuzepe Meaca" imati veliku podršku navijača, koji će na kraju slaviti.

- Ajntraht je dobio 13.500 karata, ali znam da će u Milano stići više od 20.000 Nemaca. Oni očekuju da će nadjačati preostalih 60.000 domaćih pristalica, a onda i veliku žurku na kraju - kaže Stepi.

 

Liga Evrope- osmina finala

Dinamo (K) - Čelsi 18.55  (0:3)

Krasnodar - Valensija 18.55  (1:2)

Salcburg - Napoli 18.55  (0:3)

Arsenal - Ren 21.00  (1:3)

Benfika - Dinamo (Z)  21.00  (0:1)

Inter - Ajntraht 21.00  (0:0)

Slavija - Sevilja 21.00  (2:2)

Viljareal - Zenit 21.00  (3:1)

* u zagradama su rezultati prvih mečeva

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading