Božinov demantuje Vučelića: Partizanovi fudbaleri NISU plaćeni!

Autor: Informer.rs, Republika

Sport

14.03.2019

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije tajna Partizan je u problemu. Dugovi su veliki, Evropa visi, a Vučelić tvrdi da je sve pod kontrolom i da plate igračima i radnoj zajednici ne kasne.

RepublikaFoto: instagram.com/valeribojinov86
Valeri Božinov

Na sve to oglasio se bivši napadač crno-belih Valeri Božinov.

- Znam da fudbaleri nisu plaćeni i da plate nisu redovne. I tu ne mislim samo na fudbalere, već i na ljude koji rade u klubu, one koji održavaju terene, kuvarice, spremačice... A, svi oni imaju porodice. Tu je srž problema. Kada igrača jednom slažu za novac, pa drugi put, pa treći put, kako od njega da tražiš da da sve od sebe na terenu i da bude profesionalac? - rekao je Božinov.

On je nastavio u istom ritmu.

- Mislim da je došlo vreme za neke nove ljude u klubu. Saša Ilić je čovek iza koga treba da stanu svi pravi partizanovci. Nadam se da ima ljudi sa kojima može da donese bolje dane za Partizan. Saša Ilić je veliko ime, simbol Partizana. On ne treba da bude sportski direktor, već i predsednik, ali kad dođe vreme za to - zaključio je Božinov.

Partizan je u problemu, vremena je sve manje... 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading