Ajntraht grabi ka LŠ: Četvrtfinalista LE minimalcem nadigrao Nirnberg, Srbin čovek odluke!

Autor:

Sport

17.03.2019

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedini nemački preostali predstavnik u Evropi Ajntaht iz Frankfurta dočekao je ekipu koja se odavno oprostila od Bundeslige, Nirnberg. Domaći su očekivano slavili rezultatom 1:0 u 26. kolu Bundeslige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Ajntrahta

Odavno je već jasno da će Nirnberg provesti samo jedno leto u Bundesligi, a od avgusta ponovo nastupati u Cvajti, pošto je sa porazom od Ajntrahta nanizao 19. poraz u prvenstvu.

Ajntraht je novom pobedom stigao do 46. boda i sada zaostaje samo jedan za četvrtoplasiranom Borusijom iz Menhengladbaha koja je nalazi na mestu koje direktno vodi u Ligu šampiona.

Čast kluba iz Frankfurta od prvog minuta su branili srpski predstavnici i udarne igle Ajntrahta, Jović, Gaćinović i Kostić.

Nijednog trenutka nije bilo dileme ko se pita na terenu, Jović i drugari su odigrali onoliko koliko je bilo potrebno. Imali su loptu u svom posedu, napadali, a ekipa Nirnberga je morala da se brani. Gosti su dobro odolevali napadima domaćih, pošto su uspeli da prime samo jedan gol, a svakako da je Ajntraht mogao mnogo više na krilima dobrih rezultata.

Srpski reprezentativac, Luka Jović nije uspeo da se upiše na listu strelaca iako je imao sjajnu šansu u 18. minutu. Nakon dobrog centaršuta u šesnaesterac Srbin je dobro ciljao glavom uz desnu stativu, ali šut je odbranjen. Jovića je u 76. minutu zamenio Rebić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Filip Kostić je odigrao sjajnu partiju pošto je sjajno proigravao saigrače, bio asistent kod jedinog gola na meču i zamalo bio strelac u finišu. 

Martin Hintereger je strelac jedinog gola u 31. minutu meča, gađao je iz blizine nakon što je pratio pas, asistent je Filip Kostić.

Stvarali su prilike domaći, ali nije htela lopta u gol. Kostić jednu iz 73. minuta nije uspeo da sprovede u delo, dočekao centaršut u šesnaestercu, ali šut je bio neprecizan.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading