Terzić traži od FSS da Zvezdi PRIZNA titulu!

Autor:

Sport

17.03.2019

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić zatražio je od Fudbalskog saveza Srbije na skupštini održanoj u nedelju da se crveno-belima prizna titula šampiona iz 1946. godine.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

Te davne 1946. godine Zvezda je osvojila titulu u republičkom šampionatu u Federativnoj Narodnoj Republici Jugoslaviji. Međutim, to još uvek nije priznato kao zvanična titula.

Zvezdan Terzić je održao kratak govor na današnjoj skupštini FSS na kojoj je Slaviša Kokeza ponovo izabran za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Tom prilikom Terzić je čestitao novi mandat Kokezi, ali i spomenuo tu spornu titulu. 


- Slaviši Kokezi i njegovim saradnicima želim uspešan novi mandat. Skupština FSS bi trebalo da uzme u obzir zahtev našeg kluba. Naveli smo sve činjenice koje nedvosmisleno dokazuju da je Zvezda te godine bila šampion - istakao je Terzić. 

Na narednoj sednici, skupština bi trebalo da se oglasi o konačnoj odluci po tom pitanju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading