Dileme nema: Azar odlučio da li ide u Real!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

18.03.2019

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Čelsija Eden Azar odlučio je da na leto pređe u redove madridskog Reala i samo čeka da dva kluba dogovore visinu transfera, prenosi španski As.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Odlučio da napusti Bridž na kraju sezone

Dugo se spekulisalo da će belgijski reprezentativac preći u redove "kraljevskog kluba", a prošlog meseca je medijima rekao da je već doneo odluku o svojoj budućnosti.

Kako se navodi, Azar je otvoreno pokazivao naklonost i divljene Zinedinu Zidanu, a njegov povratak na klupu Reala možda je ključan za odluku da karijeru nastavi u Madridu.


List navodi da Azar nema dilemu oko prelaska u Španiju, a kako su procenili, njegovo angažovanje koštaće između 100 i 120 miliona evra.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zbog njega Azar želi u Madrid... Zinedin Zidan


Prošlog meseca i britanski mediji su tvrdili da je zvezda Celsija, koja ima ugovor do juna 2020. godine, odlučila da se na leto preseli na Prinejsko poluostrvo.

Azar je pre dolaska u London igrao za francuski Lil, a ove sezone za "plavce" je odigrao 29 utakmica i postigao 13 golova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading