Partizanov jubilarac: Miletić odigrao 100. meč u crno-belom dresu

Autor:

Sport

19.03.2019

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubimac "grobara" Nemanja R. Miletić protiv Spartaka je odigrao 100. meč u dresu Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Miletić

Uračunate su i prijateljske utakmice, a pored Miletića u ovom timu crno-belih 100 i više utakmica imaju Filip Kljajić (107), Nebojša Kosović (115), Zoran Tošić (121), Nemanja G. Miletić (128), Danilo Pantić (144), u „Klubu 200“ su Miroslav Vulićević (211), Vladimir Stojković (216) i Milan Smiljanić (230), a daleko ispred je legendarni kapiten Saša Ilić (864).

- Meni je posebno drago što sam ušao u klub 100 doslovno sa 100. utakmicom u 27. kolu. Doduše, osim brojke i jubileja ne mogu da kažem da će mi ostati u prelepom sećanju, jer em što sam se povredio i morao da napustim igru, em jer nismo ubeležili pobedu. Sa druge strane, kad dođeš do te brojke za godinu i osam meseci moraš biti ponosan - rekao je Miletić.

On je prvi meč za Partizan odigrao u leto 2018. godine.

- Pripreme u Sloveniji i utakmica protiv ekipe Kopenhagena kada sam još igrao na poziciji štopera. Šef je bio Miroslav Đukić i tu smo utakmicu pobedili. Te stvari se pamte zauvek.

Omiljena mu je ona koja je donela Partizanu proleće u Evropi, protiv Jang Bojsa u Beogradu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading