(FOTO) Orlovi otputovali u Nemačku!

Autor:

Sport

19.03.2019

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je u Nemačku, gde će sutra odigrati prijateljsku utakmicu protiv domaće selekcije.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Reprezentativci Srbije

Duel sa Nemcima igra se u Volfsburgu sa početkom od 20:45. Panceri ulaze u meč sa Srbijom sa podmlađenom selekcijom, bez nekoliko velikih zvezda.

Medijima na Aerodromu Nikola Tesla su se obratili Luka Jović i Marko Dmitrović.

Napadač Ajntrahta je rekao da je za Nemce ovo jako bitna utakmica.

- Imaju veliki pritisak posle Lige nacija i protiv nas moraju da odigraju jako dobru utakmicu. Mi idemo tamo opušteni sa nadom da ćemo ostvariti pozitivan rezultat pred duel sa Portugalom.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Sergej Milinković-Savić

Srbija će protiv Nemačke biti oslabljena neigranjem nekoliko važnih fudbalera.

- Fali nam par iskusnijih igrača, ali mi sigurno nećemo odustati i daćemo maksimum da ostvarimo pozitivan rezultat, zaključuje Jović.

Golman Srbije Marko Dmitrović spreman je za duele sa Nemcima i Portugalcima.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Adem Ljajić

- Moramo da uđemo ozbiljno u obe utakmice. Radi se o kvalitetnim reprezentacijama, koje su kvalitetnije od nas. Prijateljska utakmica sa Nemačkom će nam dobro poslužiti za onaj važniji meč u ponedeljak, ali svakako, bitan je i rezultat koji ostvarimo - rekao je Dmitrović.

Čuvar mreže Eibara dotakao se i Kristijana Ronalda.

- Imao sam priliku da branim već protiv njega, tu je možda i najlakša analiza, jer Ronaldo može iz svake situacije da te ugrozi, na svaki način. Svuda može da napravi višak, dosta mu je i pola sekunde i stvoriće šansu. Protiv njega i Mesija je najlakše. Očekuj sve, moraš da si spreman 90 minuta.

Reprezentacija Srbije će posle duela sa Pancerima otputovati za Lisabon, gde je 25. marta očekuje start kvalifikacija i duel sa Portugalom.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading