Lev pred okršaj sa "orlovima": Srbija je jaka, ali svima nam je jasno...

Autor:

Sport

20.03.2019

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacije Srbije i Nemačke od 20.45 u Volfsburgu igraju prijateljsku utakmicu uoči starta kvalifikacija za Evro 2020. Strateg "pancera" već razmišlja o prvom kvalifikacionomj meču protiv Holandije, "orlovi" će polužiti za isprobavanje taktičkih varijanti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lev mislima u meču sa Holandijom

Jedan od nosilaca igre reprezentacije Nemačke mogao bi biti Liroj Sane.

Napadač Mančester sitija polako se uklapa u nacionalni tim posle neočekivanog izostanka sa Mundijala u Rusiji i selektor Nemačke kaže da je zadovoljan njegovim igrama.

Sane je priključen reprezentaciji jesenas u Ligi nacija i veruje se da je ubedio selektora da mu je mesto u startnoj postavi. 


- Odlično je napredovao, kako u dresu Mančester sitija tako i reprezentacije. Odigrao je nekoliko odličnih utakmica, ali što je važnije za mene, načinio je veliki iskorak. Postao je pravi majstor svog posla, ima sjajne veštine i u poslednjih šest meseci ih je često puta pokazivao. Liroj ima veliki potencijal i može da postane izuzetno bitan za tim Nemačke- rekao je Lev.

Uoči utakmice sa Srbijom Lev kaže da je cilj biti spreman za Holandiju. 

- Cilj nam je da pripremimo i proverimo sve igrače za meč sa Holandijom, to je svakako susret velike važnosti. Protiv Srbije ćemo svakako morati da igramo na određen način, s obzirom da je u pitanju tim koji je tehnički izuzetno jak. Meč u Volsburgu je važan, kao i treniranje, ali jasno je da nam je svima u mislima nedelja i start kvalifikacija. Videću kako se igrači osećaju, koliko je ko igrao i tek onda odlučiti o sastavu- zaključio je Lev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading