(FOTO) Ronaldo se slikao sa legendama jugoslovenskog fudbala!

Autor:

Sport

20.03.2019

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska ekspedicija je u Volfsburgu gde će se sastati sa reprezentacijom Nemačke u okviru priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Legende jugoslovenskog fudbala su imale poruku pred okršaj sa "pancerima", ali i za prvog protivnika u kvalifikacijama i najboljeg igrača Portugala, Kristijana Ronalda.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Ronaldo, spremi se!

Naime, Đorić, Karasi i Petrović su se slikali na ulicama Volfsburga ispred Ronaldovog murala, širokog osmeha i poslali poruku da "orlovi" ne strepe pred čovekom koga poistovećuju sa reprezentacijom Portugala, kao i sa Juventusom.

Optimizam pred meč sa Nemcima ne manjka.

- Ako može nerešeno da bude. Da ih napadnemo, pa šta bude. Ipak smo bez nekoliko važnih igraca, ali smo perspsktivna ekipa- složili su se sva trojica.

Meč se igra od 20.45, a onaj mnogo bitniji gde će "orlovi" biti na velikom izazovu i pokušati da spreče Ronalda da "izdominira" kao protiv Atletika igra se u Lisabonu 25. marta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading