Savić uverava: Osvojićemo DUPLU KRUNU!

Autor:

Sport

20.03.2019

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić siguran je da će njegov tim osvojiti duplu krunu.

RepublikaFoto: Starsport
Vujadin Savić

Crveno-beli igraju neverovatnu sezonu u kojoj su se plasirali u Ligu šampiona, a u domaćim takmičenjima su najveći favoriti za oba trofeja.

- Od samog početka prvenstva govorimo da idemo na duplu krunu. Uradili smo veliku stvar u Evropi, doneli mnogo radosti našim navijačima, ali sve to treba da krunišemo osvajanjem titule i Kupa. Na dobrom smo putu, pobeđujemo, igramo lep fudbal i uveren sam da će nas to odvesti do dvostruke radosti na kraju sezone - rekao je Savić za klupski sajt.

Savić ističe da će tokom reprezentativne pauze na treninzima nedostajati veliki broj fudbalera, ali i da je to velika staisfakcija za Crvenu zvezdu.

- Drago mi je zbog mojih saigrača, to je velika čast za ovu ekipu. Kontinuirano dobre igre u Zvezdi, svakodnevni naporan rad i predanost fudbalu dali su rezultate. Naravno da će nam nedostajati na treninzima deo ekipe, ali u reprezentacijama se radi na vrhunskom nivou i siguran sam da će nam se vratiti još spremniji. Gledaćemo utakmice i podržavaćemo naše drugove.

Pauza je došla u pravom trenutku.

- Naravno da nam godi nekoliko dana odmora, u poslednje vreme smo igrali u ritmu sreda – subota i oseti se blagi umor. Koristimo priliku da napunimo baterije pre nego što se vratimo na “Marakanu” gde nas čeka naporan rad. Sada ćemo imati više vremena na treninzima da poradimo na nekim stvarima, za koje inače, zbog gustog rasporeda nemamo vremena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading