Kokeza izrazio zadovoljstvo posle Nemačke: Ovaj igrač ga ODUŠEVIO

Autor:

Sport

21.03.2019

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogodio je Luka Jović prvenac protiv reprezentacije Nemačke, golman Marko Dmitrović je skidao nemoguće ispred Vernera, Sanea i Rojsa, ali je najveći utisak na predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slavišu Kokezu ostavio Nemanja Maksimović.

RepublikaFoto: fss.rs
Slaviša Kokeza

Spona između odbrane i napada među izabranicima selektora Mladena Krstajića sprečio je čist gol Ikaija Gundogana u trenucima kada je golman Dmitrović već bio savladan.

Nedovoljno da rezultat ostane kao što je bio u tom trenutku na snazi (1:0). ali i više nego dovoljno da stekne oduševljenje predsednika Kokeze.

- Za mene ja najbolji bio Maksimović i on je pravi primer kako treba da se igra i bori za Srbiju. Sve pohvale za Nemanju, ja sam njime oduševljen - rekao je Kokeza.

Govoreći o samoj utakmici, Kokeza je rekao da je sastav selektora Mladena Krstajića izgledao prilično dobro, bez obzira na nešto slabije drugo poluvreme, delo i zbog jakog sastava Nemaca.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Maksimović

- Utakmica je bila dosta teška, imali smo dosta povređenih igrača, ali oni koji su izašli na teren su dali svoj maksimum. Nama koji smo meč posmatrali sa tribina, izgledalo je jako dobro. Drugo poluvreme smo slabije odigrali, ali s obzirom na ime protivnika, mislim da smo pružili sasvim korektnu partiju. Svi u Srbiji možemo biti zadovoljni sa ovakvom utakmicom - poručio je Kokeza.

Sledi Portugal, Kokeza svestan težine meča protiv prvaka Evrope veruje da će igrači pružiti maksimum u Lisabonu.

- Teška će biti utakmica u Portugalu. Videćemo ko će od povređenih igrača moći da izađe na teren, ali sam siguran da će selektor Mladen Krstajić napraviti pravi izbor od igrača koji će mu biti na raspolganju - naveo je Kokeza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading