Šta kaže Jović o transferu u veći klub? O čemu priča javno, a šta čuva za sebe

Autor:

Sport

22.03.2019

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Luka Jović istakao je da ne razmišlja previše o potencijalnom transferu iz Ajntrahta, već da se trudi da na svakoj utakmici bude najbolji što može.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Odličnim partijama u dresu tima iz Frankfurta, Jović je privukao pažnju javnosti, pa se već uveliko piše o njegovom odlasku u neki od većih evropskih klubova, kakvi su Barselona, Real Madrid, Bajern, Liverpul...

- Iskreno da vam kažem, isključen sam iz svega toga i ne razmišljam o tome. U prošlosti mi je zbog sličnih stvari stvaran veliki pritisak, naučio sam tada lekciju i drugačije sada gledam na takve stvari. Ono što je na meni jeste da na svakoj utakmici dam svoj maksimum i budem najbolji na terenu. Ove sezone mi ide dobro, nadam se da ću tako i nastaviti - kazao je Luka posle prijateljskog susreta Srbije i Nemačke.

Na tom meču je mladi napad postigao i prvi gol za A reprezentaciju.

- Kada je lopta došla do mene znao sam da moram da šutnem perfektno, to sam uradio i zatresao mrežu nemačke reprezentacije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Nakon vodećeg gola Srbije na Folksvagen areni, spiker je izgovorio ime i prezime našeg napadača, što je većina navijača ispratila aplauzom. 

- Igram u Nemačkoj, tako da me publika bolje poznaje od ostalih igrača, što je i normalno. Veliko je zadovoljstvo bilo čuti ovacije. Što se interesovanja novinara tiče, o sportskim aspektima i poslovnom delu sam uvek raspoložen da razgovaramo, a što se tiče priča o privatnom životu, to čuvam za sebe.

Srbiju u ponedeljak očekuje početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i duel sa Portugalijom u Lisabonu.

- Mislim da možemo da ostvarimo pobedu na teškom gostovanju, ukoliko budemo igrali kao u prvom poluvremenu protiv Nemačke - zaključio je Jović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading