Iliev svaki dan u Humskoj: Čeka naslednika kako bi mu pomogao

Autor:

Sport

22.03.2019

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži se kraj i ove nedelje, a uprava Partizana još nije donela konačnu odluku ni oko novog trenera, niti oko novog sportskog direktora. Rasplet čeka i Ivica Iliev, dosadašnji sportski direktor, koji i dalje dolazi u klub iščekujući izbor naslednika, kako bi mu konačno predao dužnost.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Iliev

Iliev se oglasio u izjavi za ''Telegraf'' i tom prilikom otkrio na koji način će pomoći svom nasledniku.

- To podrazumeva svaku vrstu pomoći, od uvođenja u posao u sportskom sektoru do papirologije koju smo uredno vodili sve vreme dok sam bio sportski direktor. Tu, pre svega, mislim na skauting fudbalera, sve što je urađeno u prošlosti, što smo radili nedavno i ono što je bilo planirano za budućnost. Obrađeno je samo u poslednjih nekoliko meseci oko 250 igrača na svim pozicijama i ima još materijala. Smatram da je to korektno i moja obaveza kao nekoga ko je u Partizanu stasao kao igrač, a donedavno i kao funkcioner - objašnjava Iliev.

Podsetimo, pregovori uprave sa Sašom Ilićem nisu bili uspešni, pa će crno-beli morati da nađu neko drugo rešenje za funkciju sportskog direktora.

Čak i ako to potraje, Iliev nema nameru da se vraća u direktorsku fotelju, makar kao vršilac dužnosti.

- Ne, ne. Rekoh već kakvi su mi planovi i namere. Sve ostalo više nije tema za razgovor - jasan je Iliev.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading