Novi problem za Partizan: Gušenje u dugovima - Evo kada je dan "D"

Autor: Informer.rs

Sport

23.03.2019

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Partizan će 31. marta biti dan "D", kada je zakazan monitoring UEFA povodom dobijanja licence za učešće u međunarodnim takmičenjima naredne sezone, pa je odluka o treneru i sportoskom direktoru trenutno u drugom planu.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Srpskom vicešampionu je neophodno skoro 2,5 miliona evra kako bi sanirao postojeću finansijsku, ni malo ružičastu, situaciju. Jedan od načina da se situacija promeni jeste da poverioci pristanu na reprogram dugova.

Kako se može čuti većina fudbalera iz aktuelnog sastava pristala je na odlaganje. Sportski žurnal piše da su igrači uglavnom oni koji imaju dugotrajne ugovore,  u petak, posle razgovora sa generalnim direktorom Milošem Vazurom, potpisali reprogram. Ali, ne svi.

Legendarni kapiten Saša Ilić, potom jedan od najiskusnijih prvotimaca Zoran Tošić, kao i štoper Bojan Ostojić nisu ništa potpisali.

Što ne znači da neće, pošto su razgovori sa njima na temu odlaganja odloženi za narednu sedmicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading