Tadić: Imali smo Đenovu i Albaniju, vreme je za EP!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

24.03.2019

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Dušan Tadić, pred duel protiv Portugalije u Lisabonu, poručio je da se svi problemi ostavljaju u prošlosti i da je sve podređeno plasmanu na EURO posle dve decenije čekanja.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Tadić i Mladen Krstajić

- Ako se pogleda prošlost imali smo dosta problema sa nekim incidentima koji su nas izbacivali iz takmičenja, poput Ðenove i Albanije. Svesni smo da možemo da ugrozimo Portugaliju, iako je najteže gostovanje, ali verujemo u sebe i dobar rezultat - rekao je je Tadić na konferenciji za novinare u Lisabonu.

Vezista Ajaksa, koji će u Lisabonu biti kapiten Srbije, ističe da ne preti prvaku Evrope iako priželjkuje dobar rezultat.

- Želimo da se plasiramo na EP, to nam je cilj. Neće biti lako, ali učinićemo sve da dođemo do njega - optimista je sjajni fudbaler.


Tadić će igrati na drugačijoj poziciji odnosu na klub gde je "lažna devetka", a u "orlovima" vezista.

- Pozicija nije bitna. Bitno je da ako si dobar igrač moraš da znaš da odgovoriš njbolje moguće na svakoj poziiciji, da se prilagodiš i igraš drugačije. Najbitnije je da ekipa profitira - zaključio je Tadić.

Utakmica se igra sutra na stadionu Luž od 20.45 po srednjeevropskom vremenu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading