Džerard: Ako Liverpul osvoji Premijer ligu biću najsrećniji čovek na svetu!

Autor: Hotsport, Republika

Sport

24.03.2019

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendenadrni vezista je golom u poslednjem minutu utakmice legendi koja je juče odigrana na ‘Enfildu’ doneo pobedu Liverpulu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stiven Džerard

Redsi su bili bolji od Milana (3:2), a prihod od oko 50 hiljada prodatih karata otišao je u humanitarne svrhe.

Ovo je bila svojevrsna repriza finala Lige šampiona iz Istanbula igranog 2005. godine, kada je engleski tim stigao zaostatak od 0:3 na poluvremenu i nakon pobedničkog penala koji je bio delo Džerarda stigao do trofeja.

Nakon ove utakmice sadašnji šef stručnog štaba Rendžersa govorio je o tome da li bi Liverpul mogao nakon 29 godina da stigne do trofeja Premijer lige.

- Pored toga što sada nisam u Liverpulu i dalje osećam pritisak kao da sam tu. Uvek mi je sve to negde u mislima. Imam novi posao i moj fokus je svakako na Rendžersu, ali krajičkom oka pratim šta se dešava na ‘Enfildu’ i nadam se da momci nekako mogu da stignu preko te magične crte, jer ako uspeju, biću najsrećniji čovek na svetu - poručio je Džerard.

Legendarnoj Liverpulovoj osmici prijao je povratak na ‘Enfild’.

- Uvek je poseban osećaj vratiti se ovde . Posebno kad je pun i kad obučete dres. Igrati protiv Milana sa bivšim kolegama i postićo gol za pobedu, to je zaista poseban osećaj - poručio je on.

Stiven Džerard je prošao kompletnu omladinsku školu Liverpula, a za taj klub je nastupao od 1998. do 2015. godine i odigrao je preko 500 utakmica, te postigao 120 golova. Nakon napuštanja domovine on je jednu sezonu proveo u MLS ligi, u redovima Los Anđeles Galaksija, nakon čega je i okačio kopačke o klin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading