(VIDEO) Srbi podgrejali atmosferu u Lisabonu: "Orlovima" neće manjkati podrška sa tribina!

Autor:

Sport

25.03.2019

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije odmeriće snage sa selekcijom Portugalije na startu kvalifikacija za EURO 2020, a "orlovi" će po svemu sudeći imati veliku podršku u Lisabonu. Naša reprezentacija je višestruko desetkovana, ali daleko od toga da ovaj sastav ne može da stane na megdan Portugalcima na čelu sa Kristijanom Ronaldom, a vetar u leđa će im svakako biti navijači koji su stigli sa svih strana sveta da ih podrže.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Navijači Srbije u Lisabonu

Ekipa Srpskog telegrafa vam prenosi malo atmosfere pred okršaj Srbije i Portugalije. Na ulicama Lisabona je se atmosfera već zahuktava, a očekivanja od ovog meča su velika.

Dvadesetrogodišnji Miloš iz Bora je ubeđen da Srbija ide na dugo očekivano Evropsko prvenstvo.

- Bićemo prvi ili drugi u grupi, imamo strašan tim. Podržimo Krstajića i ove momke, koji jos od meča s Brazilom na SP ne znaju za poraz. Bili smo na meču sa Nemačkom u Volfsburgu, bili smo na Mundijalu. Uvek bodrimo Srbiju- rekao je momak iz Bora.

Stižu Srbi da podrže "orlove" i sa drugih krajeva sveta, Bojan Kukić, rodom i Sarajeva stigao je sa prijateljima u Lisabon dan ranije.

Niki Tomić  je sa suprugom stigao iz Insbruka, a poreklom su iz Bijeljine. Takođe očekuju pozitivan rezultat i veruju u naše momke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading