(VIDEO) Da nije tužno bilo bi smešno: Himna intonirana sa mobilnog, a onda je telefon zazvonio!

Autor:

Sport

26.03.2019

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna nesvakidašnja scena se dogodila u kvalifikacijama za smotru najboljih reprezentacija Afrike. Sastali su se Libija i Južnoafrička Republika u kvalifikacijama za Afriči Kup nacija, meč je igran u gradu Sfaksu u Tunisu, a meč je obeležio komičan kiks organizatora na samom startu meča.

RepublikaFoto: twitter.com/4D Shangaan
Fudbaleri Južnoafričke Republike

Fudbalska infrastruktura na afričkim stadionima je na zastarelom nivou, pojedini objekti jedva da ispunjavaju osnovne uslove za igranje, ali na njima, u nedostatku boljih, nastupaju čak i nacionalni timovi. 

Ispostavilo se da na stadionu u Tunisu nije tako jednostavno ni intoniranje himne. Naime, usled tehničkih limita, organizatori su odlučili da himne puste sa mobilnog telefona koji su priključili na razglas.

A onda se desilo nešto potpuno komično, usred intoniranja južnoafričke himne, mobilni telefon je počeo da zvoni, pa da vibrira, što se itekako dobro čulo.

Uostalom, poslušajte i sami najčudnije intoniranje himne na fudbalskoj utakmici.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading