Italijani bolji od "orlića"

Autor:

Sport

26.03.2019

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije uzrasta do 19 godina izgubila je od Italije u poslednjem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo rezultatom 2:0.

RepublikaFoto: Starsport
Omladinci Srbije

Srbija je poražena u Padovi od Italije, a oba gola mladi Italijani su postigli u samoj završnici. Do 80. minuta nije bilo golova kada je Roberto Pikoli postigao prvi gol. Isti fudbaler, koji je inače član Atalante postigao je i drugi gol nekoliko miunta kasnije. 

Posle ovog poraza Srbija je završila na četvrtom, poslednjem mestu grupe sedam druge runde kvalifikacija za Evropsko omladinsko prvenstvo. Prva u grupi je Italija, druga je Ukrajina sa kojom je Srbija igrala 2:2, a treća je Belgija. Od Belgije je kao i od Italije Srbija izgubila 2:0. 

Hrvatska je izgubila od Norveške 3:2 u grupi tri koja se igrala u Sinju i Dugopolju. Hrvati su imali šansu da se plasiraju na Evropsko prvenstvo ali su izgubili od vršnjaka iz Norveške koji su posle sat vremena igre vodili 3:0. Do kraja su mladi Hrvati smanjili na 3:2 golovima Šutala i talentovanog Palaverse. Norvežani su prvi u grupi tri i idu na Evropsko prvenstvo koje se održava u Jermeniji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading