Fudbaleri Partizana kreću od nule!

Autor:

Sport

26.03.2019

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Partizana Dejan Georgijević rekao je da je uveren u novu pobedu protiv Napretka u Kruševcu, ali da je osnovni uslov za to da ekipa zaboravi nedavni trijumf u Kupu (4:0).

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Georgijević

- Prvi rezultat i pobedu treba da izbacimo iz glave, igra se novih 90 minuta i kreće se od nule. Nije lako gostovanje, ali ne mislim da ce biti teže zbog prethodne utakmice. Ako uđemo kako treba, verujem u pobedu- rekao je Georgijević.

Novajlija u redovima crno-belih govorio je i o svom prvom golu, koji postigao na prijateljskoj utakmici Partizana, sastavljenoj od ekipe prvotimaca, omladinaca i kadeta koji su privremeno priključeni prvom timu za taj meč.

- Za nas špiceve je najbitnije da postižemo golove, jer nam to ne samo donosi samopouzdanje, već se to od nas i očekuje- rekao je Georgijević.

RepublikaFoto: Starsport

- Lepo je dati gol, ali ipak ono još slade očekujem u prvenstvu, verujem u sebe i očekujem golove. Za sada sam odigrao dve utakmice, ali je jos mnogo važnih ispred nas i svakako da vidim svoju šansu za vecu minutažu, ali naravno ne na uštrb tima- rekao je napadač crno-belih.


Gerogijević je rekao i da saigrače Rikarda i Nemanju Nikolića ne gleda kao konkurenciju.

- Ima igrača koji su ovde duže od mene, poput Rikarda i Nikolica, ali na to ne gledam kao na klasičnu konkurenciju, vec na timski duh i motivaciju da svako bude bolji. Radimo zajedno, podržavamo se, a svima nam je cilj da igramo što bolje. Bice prilika da igramo i u tandemu- zaključio je Georgijević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading