Tokom meča trčimo i pevamo sa "delijama": Milunoviću mnogo trinaest dana bez fudbala

Autor:

Sport

27.03.2019

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi štoper Crvene zvezde Nemanja Milunović, koji je ove zime stigao iz BATE Borisova i odmah se ustalio u startnoj postavi, govorio je za klupski sajt i tom prilikom otkrio zanimljivu informaciju.

RepublikaFoto: Starsport
FK Crvena zvezda

Naime, govoreći o velikoj podršci koju navijači pružaju Zvezdinim fudbalerima, Milunović je obelodanio i kako igrači na terenu reaguju kada čuju njihove pesme.

- Od kada sam došao u Zvezdu mnogo puta sam rekao da su navijači ovoj ekipi 12. igrač. Neverovatan su vetar u leđa. Atmosfera je na Marakani nešto neopisivo, zato i ne treba previše trošiti reči na "delije".


- Nama na terenu se često dešava tokom utakmice da  počnemo da pevamo sa navijačima, trčimo i pevamo. To je motiv više i zato ih pozivam da dođu u subotu u što većem broju da pevamo zajedno. Trinaest dana bez srpskog fudbala je mnogo, zato se vidimo ubrzo na "Marakani'' - izjavio je Milunović.

Sledeća prilika da to još jednom ponove jeste subotnja utakmica protiv Mačve na stadionu ''Rajko Mitić''.

Milunović je istakao da će crveno-beli imati i dodatni motiv za pobedu u ovom meču.

- Posle fenomenalnog, istorijskog niza bez poraza silno smo motivisani da nastavimo u istom ritmu. Kada znamo da nikada nismo primili gol od Mačve, to je poseban izazov za nas u odbrani. Staramo se na svakoj utakmici da lopta ne stigne do naše mreže, tako će biti i sada - objašnjava Milunović.

Iskusni štoper otkrio je takođe i da ostaje i posle treninga da individualno radi.

- Fudbal je stil života. Čak i kod kuće stalno šutiram loptu. Uživam da ostanem posle treninga, jer nekolicina saigrača zadaje izazove na koje posebno volim da odgovorim. Nisu laki, ali upravo zato i jeste zanimljivo -  konstatovao je Milunović.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading