Partizanu gori pod nogama: Tošić potpisao, Ilić i Ostojić odbili i traže isplatu!

Autor: Sportski žurnal

Sport

29.03.2019

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može Partizan lako da se iščupa iz problema, glavni je za njima, pošto su crno-beli našli trenera, Savo Milošević je spas u poslednji čas, ali klubu iz Humske i dalje gori pod nogama kada se radi o Evropi.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Kada je u pitanju rešenje finansijskih problema tu uprava nema celovito rešenje kako bi se obezbedila licenca za evropska takmičenja.

Crno-bele očekuje uskoro UEFA monitoring, pa do 31. marta moraju da reše sve svoje obaveze prema poveriocima ili dužnicima kako bi imali pravo da učestvuju u evropskim takmičenjima.

Uprava kluba je morala ovih dana da sakupi oko 2,5 miliona evra kako bi rešila potraživanja bivših i sadašnjih igrača, drugih klubova, zaposlenih u radnoj zajednici...

Brojni bivši i sadašnji igrači su prethodnih dana potpisali reprograme dugova, a poslednji koji je to učinio je Zoran Tošić, prenosi "Sportski žurnal". Njemu je određena svota isplaćena u četvrtak, dok je isplatu ostatka dugovanja odlučio da odloži i tako pomogne klubu.

RepublikaFoto: partizan.rs

Jedini koji do sada nisu potpisali reprogram jesu veterani Saša Ilić i Bojan Ostojić, koji su istrajni u svojim zahtevima i kako se najavljuje njima će zbog toga biti isplaćeno već u petak ono što im se duguje već godinama.

Jedan od najvećih problema koje crno-beli imaju jeste pitanje višegodišnjeg dugovanja za porez prema Republici Srbiji, a ono iznosi negde oko 500.000 evra i bez pomoći iz vrha države, uprava smatra da će to biti veoma teško rešiti.

Ipak, postoje nagoveštaji da će država izaći u susret crno-belima i pomoći im da izbore licencu za evropska takmičenja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading