Mesi očajan: Sin me pita, tata, zašto te ne vole u Argentini?

Autor:

Sport

29.03.2019

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih svetskih fudbalera, Lionel Mesi, priznao je da mu jako teško pada to što nema očekivane rezultate u reprezentaciji Argentine, a još teže mu padaju kritike celokupne Argentinske javnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

- Očajnički želim da osvojim nešto sa reprezentacijom. Želeo sam da se vratim i da igram sve velike utakmice. Kada sam doneo odluku o povratku u nacionalni tim, bilo je mnogo onih koji su me kritikovali. Moj šestogodišnji sin me je pitao, tata, zašto te kritikuju u Argentini? Rekao sam mu da je to samo nekoliko ljudi. Pokazao sam svoju želju da igram za Argentinu i mislim da to više ne moram nikom da dokazujem- rekao je Mesi.

Priznao je da je bio i veoma ljut posle Mundijala u Rusiji na kom je Argentina izgubila u osmini finala od Francuske.

- Napustio sam reprezentaciju i jednostavno, nisam ni sa kim iz Saveza više pričao . Kasnije me je pozvao Lionel Skaloni i rekao mi da uzmem odmor neko vreme i da je on voljan da se kasnije vratim, jer je želeo da krenemo u novu fazu- otkrio je Mesi.

Mesi je rekao i da je tranzicioni period normalna stvar za svaki tim, pa i za reprezentaciju, samo smatra da je to trebalo ranije učiniti, a ne žrtvovati pojedinje igrače. Uveren je da Argentina ima lepu budućnost.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading