Veleobrt: Iz Ajntrahta otkrili ko je poslao zvaničnu ponudu za Luku Jovića!

Autor:

Sport

30.03.2019

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Jović je na meti velikana, to je javna tajna! Srpski napadač će biti zvezda prelaznog roka, ali nikakako da se ponude konkretizuju. Iz Ajntrahta tvrde da još uvek niko nije poslao zvaničnu ponudu za mladog Srbina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović je na ceni

- Ništa se još nije dogodilo, apsolutno ništa. Ponuda za Luku Jovića nam nije dostavljena. Znam samo da ga gledaju brojni klubovi iz najjačih liga. To je činjenica. I sigurno je da se nezvanično priča o njegovoj budućnosti - poručio je Fredi Bobić, sportski direktor Ajntrahta.

On je nastavio u istom ritmu.

- Imam dobre odnose sa ljudima iz Lukine agencije. Svi smo se, uključujući i Luku, fokusirali na  završetak sezone. Možemo mnogo da postignemo, u borbi smo za Ligu šampiona. Luka se sjajno oseća, jer lako postiže golove u Bundesligi i Ligi Evrope - dodao je Bobić.

Barselona, Real, Bajern, Inter... Spisak klubova koji hoće našeg asa je dugačak, ali izgleda da kraj transfer sage neće doći tako brzo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading