Petrović ulio nadu "grobarima": Sve je moguće

Autor:

Sport

30.03.2019

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni vezista Raća Petrović dugo je već želja crno-belih, da li je vreme da se ona konačno i ispuni?

RepublikaFoto: youtube.com/AM Video7s
Radosav Petrović

- To je igrač kojeg svim srcem želim i koji bi Partizanu doneo 50 posto veći kvalitet - govorio je pre nešto više od godinu dana bivši sportski direktor Partizana Ivica Iliev, na pitanje novinara o potencijalnom povratku Radosava Petrovića u Humsku.

Od tada su prošla tri prelazna roka i u sva tri se popularni Raća pominjao kao eventualno pojačanje crno-belih, ali od toga na kraju nije bilo ništa.

Petrović je i dalje u lisabonskom Sportingu, videćemo šta će se dogoditi na leto, a visoki vezista je na ovu temu još jednom govorio u najnovijem intervjuu za TV ''Arena Sport''.


- Svi moramo da pomognemo, svi snosimo odgovornost. Ne mogu da predviđam šta će biti sutra, u ovom momenu je realno teško, ali u fudbalu smo svedoci da nikad ne znate šta sve nosi sutra. Neka ostane na tome da je sve moguće - "diplomatski" je izjavio Petrović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading