Mesi prešišao Ronalda po godišnjoj zaradi!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

02.04.2019

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi sa 130 miliona godišnje najplaćeniji je igrač na svetu gledajući sve prihode, objavio je specijalizovani portal "Goal".

RepublikaFoto: tanjug/AP
Ispred svih... Leo Mesi

Argentinac najviše novca zarađuje kada se saberu plata u klubu, bonusi i prihod od marketinga, na drugom mestu je zvezda Juventusa Kristijano Ronaldo sa 113 miliona, a na trećem napadač Pari Sen Žemena Nejmar da Silva sa 91,5 miliona.

Iza njih je veliki razmak u odnosu na ostale, pa je tako četvrti Antoan Grizman iz madridskog Atletika sa 44 miliona, potom slede Realov Geret Bejl (40,2), Andres Inijesta iz japanskog Visel Kobea (33), Aleksis Sančez iz Mančester Junajteda (30,7), Filipe Kutinjo iz Barselone (30), Ezekijel Laveci iz kineskog Hebeija (28,3), a Top10 listu zatvara golgeter Barselone Luis Suarez (28).


Interesantno je da na listi od 20 najplaćenijih nema dobitnika FIFA i UEFA nagrade za najboljeg fudbalera sveta 2018. godine Luke Modrića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading