"Sančo nije na prodaju"

Autor:

Sport

03.04.2019

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Borusije iz Dortmunda Hanz-Joakim Vacke u razgovoru za Eurosport rekao je da klub ne namerava da proda Džejdona Sanča u letnjem prelaznom roku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igra sezonu iz snova... Džejdon Sančo

- Njegov napredak od dolaska iz Mančester Sitija je briljirantan. Za svoje godine igra izvanredno, ali moramo biti izuzetno oprezni sa njim pogotovo u javnosti. Treba biti svestan da se radi o momku koji ima samo 19 godina - rekao je Vacke, a potom dodao:

- Nije mu dozvoljeno da izgubi ni milimetra fokusa sa terena jer da bi postao najbolji moraš da si konstatno usredsređen samo na fudbal. Pogledajte Kristijana Ronalda, koji je godinama bio na vrhu nedodirljiv,  a tu se našao zato što je njegov fokus ogroman, pored talenta. Ako Džejdon u tom smislu krene njegovim stopama možemo govoriti o svetskoj karijeri. Za sada je on samo talentovani igrač sa ogromnim potencijalom.

Sančo je postigao osam golova i zabeležio 13 asistencija na 27 utakmica  u dresu Borusije ove sezone, što ga čini najkorisnijim igračem u top pet fudbalskih liga, zbog čega se našao na meti brojnih klubova, a najčešće je povezivan sa Mančester Junajtedom.

Borussia Dortmund Jadon Sancho , Hans-Joachim Watzke

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading