Evo koje će fudbalere prodati Barselona kako bi napravila mesta za JOVIĆA!

Autor: Sportske, Republika

Sport

03.04.2019

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Barselona moraće da proda nekoliko igrača ukoliko želi da dovede Luku Jovića, kako se ne bi suočili sa problemima koje nosi finansijski fer-plej.

RepublikaFoto: instagram.com/ukajovic_35

Tako sada razmišljaju u Barseloni, razlog jeste potencijalni problem sa finansijskim fer-plejom. Frenki De Jong je doveden za 75 miliona evra, na spisku potencijalnih pojačanja su Grizman, De Liht, Jović i ostali, pa u Barsi sa razlogom strahuju od kazne nadležnih organa.

Rešenje je da se prvo prodaju igrači, a "ESPN" saznaje da Barsa planira da prodaje sve dok ne dođe do 300 miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

A koga bi to mogli da prodaju?


Filipe Kutinjo bi mogao da donese ogroman novac, baš kao i Umtiti i Rakitić, Vidal je takođe igrač koji je tražen od strane Intera, slede golman Silesen, vezista Rafinja, ali i igrači koji su na pozajmici poput Andrea Gomeša i Denisa Suareza.  

Reklo bi se da bi ovo bilo dovoljno za pomenutih 300 miliona evra kojim bi Barsa bila bezbrižna i sa tim novcem bi mogla da krene u poteru za Jovića, između ostalog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading