Zvezda "pregrmela" Bačku: Tri gola za 15 minuta, Savić režirao čudo!

Autor:

Sport

03.04.2019

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su petu uzastopnu pobedu u domaćem prvenstvu posle remija u "večitom derbiju" pošto su savladali Bačku u gostima rezultatom 3:1.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda bolja od Bačke

Ušli su crveno-beli furiozno u meč, svim snagama su krenuli napred, već u 4. minutu zamalo mrežu domaćina nije zatresao Vujadin Savić, ali nisu morali puno da čekaju navijači Zvezde za slavlje, pošto je već u 7. minutu Zvezda povela golom Milana Pavkova.

Veljko Simić je centirao iz slobodnog udarca , najbolji u skoku je bio El Fardu Ben kome je udarac odbranio golman Zogović, ali je loptu odbio samo do Pavkova, koji je zatresao mrežu.

Već u 11. minutu, ponovo su slavili crveno-beli, najviše Vujadin Savić koji se upisao u strelce posle prekida i to je bilo prvi put da je uradio u dresu Crvene zvezde. Ovaj pogodak je znao burno da proslavi,  pa je sa "delijama" zabeležio ovaj trenutak.

A onda blickrig od strane domaćina, 3 gola za 15 minuta,  smanjili su domaći prednost Zvezde. Borjan je kapitulirao pred Radovićem koji je vratio neizvesnost u meč.

RepublikaFoto: starsport

Ipak, posle ovog gola je očekivano opao tempo igre, tajac na stadionu u Bačkoj Palanci, uz inicijativu fudbalera Zvezde.

Odmarao je Milojević Marka Marina, ali čim je ušao u igru u drugom poluvremenu, "namestio" je gol desnom beku Filipu Stojkoviću i omogućio mu da se upiše u listu strelaca. Od 60. minuta pisalo je 3:1 na semaforu. Zvezda je u nastavku nekoliko puta ozbiljno zapretila, ali rezultat je ostao isti.

Fudbaleri Voždovca i Spartaka ostvarili su minimalne pobede u prvim mečevima 29. kola Superlige Srbije i na taj način su zadržali šansu da se plasiraju u plej-of.

Voždovac je u malom beogradskom derbiju izašao na kraj sa Radom savladavši ga sa 1:0, a trenutak odluke je viđen u 63. minutu, kada je mrežu protivnika pogodio supertalentovani Filip Stuparević.

Junak Spartaka je bio Stefan Denković, koji je mrežu protivnika tresao u 70. i 73. minutu. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading