Sitijeva rutina za rokadu, Totenhem "overio" novi stadion pobedom nad Milivojevićevim Palasom!

Autor:

Sport

03.04.2019

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester Sitija su rutinski pobedili Kardif rezultatom 2:0, dok je Milivojevićev Kristal Palas izgubio od Totenhema sa 2:0, u okviru 26. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester sitija

Izabranici Pepa Gvardiole su opravdali ulogu apsolutnog favorita na "Etihadu". U prvom poluvremenu su uputili čak 11 udaraca ka golu, dok su gosti šutnuli samo jednom.

Kevin De Brujne je već u 6. minutu doveo svoj tim u vođstvo i demonstrirao svoj raskošni fudbalski talenat. Sjajno je primio pas, povukao napred i hladnokrvno pogodio u leve rašlje.

Konstantno su pretili fudbaleri Sitija, čini se da mogli mnogo više u prvom poluvremenu, ali je izostala realizacija. Čekalo se na drugi pogodak do finiša prvog perioda igre, 

Žesus je sjajno proigrao Sanea na ivici šestnaesterca, a Nemac je bez oklevanja smestio loptu u protivničku mrežu.

U nastavku je opao tempo igre, nisu hteli da forsiraju "građani", međutim fudbaleri Kardifa su u par navrata pokazali da igraju dobar fudbal, međutim nisu dorasli fudbalerima Sitija koji tipuju na titulu, dok Kardif čeka najvažnija utakmica u narednom kolu koja će odlučiti da li ostaju u eliti, u ovoj utakmici nisu imali šansu da se dokažu. Opala je koncentracija fudbalerima Sitija u nekoliko navrata, ali Kardif nije zno to da kazni.

Fudbaleri Totenhema su nadigrali Kristal Palas, "pevci" su došli u vođstvo golom Sona koji će biti zabeležen kao prvi na novom velelepnom "Totenhem Hotspur stadionu". Tek su fudbaleri Totenhema u 56. minutu "overili" novi stadion, Son je ispratio centaršut i uputio perfektan udarac sa ivice šestnaesterca. U finišu utakmice Eriksen je potvrdio pobedu, najbolje se snašao posle odbitka. Srpski fudbaler Luka Milivojević je bio u startnoj postavi, ali Totenhem nije dozvolio Kristal Palasu da režira iznenađenje.

Fudbaleri Čelsija su u svakom smislu nadigrali Brajton rezultatom 3:0. Pogađali su redom Žiru, Azar i Loftus Čik.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading