Trener Vojvodine pred Partizan: Idemo na tri boda, ne bavimo se kalkulacijama!

Autor:

Sport

05.04.2019

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Vojvodine Radovan Krivokapić, pred duel protiv Partizana, kaže da je od svojih igrača očekuje da pokažu kvalitet i odvedu novosadsku ekipu u plej-of Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport

- Posle svega što se dešavalo verovatno ni najveći optimisti nisu očekivali da ćemo uoči poslednjeg kola regularnog dela biti u situaciji da se borimo za plej-of. Ipak, mi koji smo bili direktni učesnici, sve vreme smo verovali i zato nema lepše utakmice od ove pred nama. Sastajemo se sa velikom ekipom i klubom sa tradicijom koju poštujemo, ali ne treba da ih precenjujemo. Nalazimo se u mini-seriji, imamo dosta samopouzdanja i verujemo da na našem stadionu možemo da se izborimo za plej-of - rekao je Krivokapić na konferenciji za medije u Novom Sadu.

Šef stručnog štaba Vojvodine svestan je da bi svaki drugi rezultat osim pobede "Stare dame" verovatno vodio u plej-aut.


- Ne bavimo se kalkulacijama i pripremamo se tako da od prvog minuta pokažemo protivniku da želimo sva tri boda, jer samo pobeda nas sigurno vodi u plej-of. Drugog izbora nemamo i zato se za tri boda moramo boriti svim raspoloživim snagama - rekao je on i pozvao navijače Vojvodine da, pored severne, ispune i zapadnu tribinu stadiona.
RepublikaFoto: Starsport

Prema njegovim rečima fudbaleri Vojvodine ove sezone su mnogo bili osporavani, ali da i pored toga vidi kvalitet.


- Nedostajalo je samopouzdanja, bez čega ne možete da igrate fudbal. Verujem da su oni konačno postali svesni svoje vrednosti, a ovo im je idealna prilika da pokažu ko su i šta su - zaključio je Krivokapić i defanzivnu liniju Partizana označio kao slabiji deo tima.

Utakmca između Vojvodine i Partizana igra se u nedelju od 17 sati na stadionu "Karađorđe".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading