ZVEREV IZOSTAVIO ĐOKOVIĆA: Nadal i Federer su najbolji igrači današnjice!

Autor:

Sport

05.04.2019

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački teniser Aleksander Zverev priznao je da još uvek nije na nivou najboljih tenisera sveta, poput Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Iako je jako mlad, osvojio je već nekoliko velikih titula i na taj način skrenuo pažnju na sebe. Mnogi ga smatraju budućim brojem 1, kada se povuče "velika trojka". Međutim, on je i dalje "čvrsto na zemlji".

- Rafa i Rodžer su i dalje najbolji igrači današnjice. I dalje osvajaju Gren slemove, ostale velike titule. Ja sam osvojio nekoliko Mastersa, ali još uvek nisam osvojio Grend slem. Reći da sam na njihovom nivou jednostavno ne bi bilo fer", istakao je Zverev i dodao:


- Znam kako da igram protiv većine protivnika, jer sam se sa njima već suočio, tako da se dobro poznajemo.

Zverev je na prošlogodišnjem Rolan Garosu ostvario najbolji rezultat na Slemovima, plasiravši se u četvrtfinale, gde ga je u tri seta "počistio" Dominik Tim.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Federer i Zverev

"Probio sam se na Rolan Garosu. Pokazao sam da mogu da odigram dugačak meč i da mogu da pobedim sjajne tenisere na Gren slemovima, tako da je to iza mene. Tokom sezone na šljaci sam mislio da sam drugi najbolji teniser na svetu. Mislim da je Rafa bio najbolji, a ja odmah iza njega. Nažalost sam se povredio, što je bilo frustrirajuće za mene - dodao je Saša.


Nemac je imao opravdanje za lošije partije tokom sezone na travi.

- Tokom sezone na travi nisam igrao najbolje jer nisam dovoljno trenirao pre toga. Nisam se osećao spremnim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading