VALVERDE: Voleo bih...

Autor:

Sport

06.04.2019

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Barselone Ernesto Valverde istakao je pred utakmicu sa Atletiko Madridom da bi navijači na Nou Kampu trebalo da se fokusiraju samo na podršku svom timu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ernesto Valverde

Barsa će gotovo sigurno pred punim stadionom dočekati Jorgandžije u derbiju 31. kola La Lige, a za očekivati je da na udaru bude napadač gostiju Antoan Grizman. Francuz je svojevremeno bio na pragu prelaska u Kataloniju, ali se u poslednjem trenutku predomislio i ostao u Madridu.

- Voleo bih kad bi navijači ignorisali protivničke igrače, ne želim da se fokusiraju na njih, nego na nas. Ne volim kada se zviždi rivalima, mnogo je bolje kad se pruža velika podrška svom timu. Očekujem da tako bude u ovoj utakmici - izjavio je Valverde.

Barselona i Atletiko igraju meč koji bi praktično mogao da reši pitanje šampiona, ukoliko domaći slave, ili da trku učini neizvesnom, u slučaju pobede gostiju.

Posle 30. kola Katalonci su lideri sa 70 bodova, a Atletiko je drugi sa 62.

Duel iz Katalonije pratite u subotu od 20.45 na SK1.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading