PL: Luka ponovo heroj Palasa, Barnli smazao Trešnjice!

Autor:

Sport

06.04.2019

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 16 časova odigrane su tri utakmice 33. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Na korak od opstanka... Fudbaleri Palasa

Srpski fudbaler Luka Milivojević ponovo je bio heroj svog Kristal Palasa. Klub iz Londona slavio je na gostovanju Njukaslu sa 1:0, a jedini gol postigao je Milivojević sa bele tačke u 81. minutu. To je kapitenu Palasa bio 11. pogodak ove sezone u PL.

Ovim trijumfom ekipa Roja Hodžsona stigla je na korak od opstanka u ligi, pošto sada ima čak 11 poena više od Kardifa, koji je prvi isod crte.

Fudbaleri Lestera upisali su ubedljivu pobedu na gostovanju Hadersfildu, bilo je 4:1. Lisice su bez previše problema slomile otpor fenjeraša. Vardi je postigao dva golaa, dok su se po jednom‚ u strelce upisali Tilemans i Medison. Jedini gol za domaćina postigao je Aron Muj sa bele tačke.

Ekipa Barnlija napravila je veliki korak ka opstanku u Premijeršipu. Dajčov tim je posle preokreta savladao Bornmut na Vitalitiju sa 3:1. Trešnjice su povele već u 4. minutu autogolom Barnsa. Ipak, do kraja poluvremena gosti stižu do preokreta, Vud i Vestvud su u razmaku od dva minuta doneli prednost Barnliju. Konačan rezultat postavio je Barns u nastavku utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading