Vunderkind Kin rešio derbi u Torinu, Milan ima za čime da žali!

Autor:

Sport

06.04.2019

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa savladali su ekipu Milana posle preokreta sa 2:1, uz sjajne partije novih uzdanica oba kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Juventus - Milan

Fudbaleri "stare dame" su morali da se snalaze bez najboljeg igrača, Kristijana Ronalda koji odmara zbog povrede i uspeli su da odole "rosonerima" na svom stadionu. U nimalo prijatnoj situaciji su se našli fudbaleri Juventusa kada je Krištof Pjontek u 39. minutu sa ivice šestnaesterca gađao u donji desni ugao posle asistensije Bakajokua.

Milan je kontrolisao sat vremena utakmicu, imao veliku priliku u Torinu, a onda napravio mnogo grešaka i dozvolio preokret. Pao je Milan u igri, a Juventus je znao to da iskoristi, sve češće su grešili gosti...

Ključni trenutak se desio u 60. minutu  kada je Musaća napravio penal nad Dibalom, promašio je loptu, pokosio Argentinca koji je sam pogodio mrežu sa bele tačke i izjednačio.

U 84. minutu posle greške fudbalera Milana na 40 metara od gola, sevnula je kontra, Bernadeski ka Kinu, vunderkind ne prašta, lopta u suprotan ugao, njegov peti gol u pet mečeva.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading