Lalatović: Napadamo oba trofeja!

Autor:

Sport

09.04.2019

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Radničkog Nenad Lalatović pred prvu utakmicu plej-ofa sa Crvenom zvezdom rekao je da se nada da će za razliku od prošlog meča sada imati sve igrače na raspolaganju.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Fudbaleri Crvene zvezde i Radničkog sastaju se u subotu 13. aprila sa početkom od 18 časova.

- Protiv Bačkopalančana igrali smo bez nekolicine, lakše povređenih, standardnih fudbalera, jer smo želeli da ih sačuvamo za mečeve u odlučujućem periodu. Verujem da će se do narednog vikenda potpuno oporaviti Crnomarković, Grbić i, najverovatnije Saša Stojanović, što bi značilo da prvi meč plej-ofa sa Crvenom zvezdom, na stadionu „Rajko Mitić”, možemo dočekati sa najjačim sastavom. Uz povređene u tim će se vratiti i prvi naš golman Borivoje Ristić, tako da nas u sedmici koja je pred nama čeka veliki i naporan rad da bi smo najspremniji dočekali odlučujuće mečeve u borbi za titulu i ulazak u finale kupa - rekao je Lalatović.

Zadovoljan je fudbalerima koji su odmenili povređene.

- Možda posetioci nisu to primetili, ali ja, kao trener, jesam – i pored odsustva nekoliko važnih karika iz tima u našoj igri ništa se nije promenilo i to je kvalitet više Radničkog. Na širem spisku je dvadesetak igrača i svi oni, i oni koji su standardni u najboljem sastavu i oni koji kreću sa klupe, junaci su ovogodišnje i najlepše priče sa Čaira. Svako od njih, utkao je delić sebe u nisku pobeda i svih ostalih dosadašnjih uspeha kluba.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading