Veliki preokret: Jovićev otac otkrio gde ćemo ubuduće gledati srpskog napadača!

Autor:

Sport

11.04.2019

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi srpski napadač, Luka Jović je u žiži fudbalske javnosti pošto ga žele u svojim redovima najveći fudbalski klubovi, poput Real Madrida i Barselone. Međutim, Srbin

Luka Jović želi da ostane u Frankfurtu

Srbin igra u Ajtrahtu kao pozajmljen igrač Benfike, a kako stvari stoje Nemci će po isteku pozajmice, na kraju sezone iskoristiti klauzulu  i otkupiti njegov ugovor za samo šest miliona evra. Time će klub iz Frankfurta uraditi posao veka jer je Lukina tržišna vrednost trenutno preko 70 miliona.

Ipak Milan Jović, otac mladog fudbalera otkrio je da Luka ne želi da napusti Frankfurt.

- Luka ima ponude. Jedna od tih je iz Barselone. Ali, on nije zainteresovan. Nije siguran da bi mogao da igra tamo. Luka želi da igra u Ligi šampiona, ali u Ajntrahtu, da bi redovno igrao i ispravno se razvijao- rekao je Jović stariji.

Naš napadač razmišlja samo o utakmici četvrtfinala Lige Evrope protiv Benfike.

- Nestrpljiv sam da zaigram u Lisabonu protiv mojih bivših saigrača. Biće to posebno iskustvo za mene, jer sam u Benfiku došao sa 18 godina i bilo mi je dosta teško, pogotovo u početku, ali ne žalim ni za čim. Bilo je to dragoceno iskustvo za mene- rekao je Jović.

Ukoliko izbori plasman u Ligu šampiona Ajntraht će napraviti ogroman uspeh jer u najelitnijem evropskom takmičenju nije nastupao od 1960. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading